Дејан Петровић позива: Најбоља првомајска журка вас очекује у Херцег Новом

Током првомајског викенда у Херцег Новом ће бити организован велики концерт Дејана Петровић Биг Бенда у ризорту Портонови.

Награђивани музичар, трубач Дејан Петровић позвао је Новљане и госте на концерт у суботу, 30. априла, на Портонови марина тргу.

– Драги пријатељи, најбоља првомајска журка вас очекује у Херцег Новом.  Дођите да заједно направимо најлуђу журку уз море, музику и вино. Пут под ноге, правац Херцег Нови – поручио је Дејан Петровић.

Овим концертом биће симболично означен почетак туристичке сезоне и најављено љето за памћење у Херцег Новом, и то управо уочи Првог маја, који за многе у овом граду значи и почетак купалишне сезоне, саошптено је из локалне управе.

Публику ће за наступ Дејан Петровић Биг Бенда загријати новски бенд Low Voltage, а почетак програма заказан је за 20:30 часова.

Концерт Дејан Петровић Биг Бенда био је планиран на затварању овогодишњег Празника мимозе, али је због неповољних временских услова одгођен и заказан за 30. април.

Организатори су Општина Херцег Нови, Јавна установа културе „Херцег фест“, Туристичка организација Херцег Нови и ризорт Портонови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here