Даниловић: Вјерујем у Црну Гору без уцјена, лажи и преваре

Предсједнички избори – Политички маркетинг

У старој згради Владе синоћ је  одржана централна промоција предсједника Уједињене Црне Горе и кандидата за предсједника Црне Горе  Горана Даниловића.  Функционери Странке представили су свог предсједничког кандидата а међу њима и најстарији члан Уједињене Црне Горе господин Милан Јокић. Јавну подршку  предсједнику Даниловићу пружио је професор на Филозофском факултету Универзитета Црне Горе проф. др Саво Лаушевић.

– Вечерас су пред нама и пред вама говорили људи са својим именом и презименом, а не безимени људи који се баве бот-политиком. Поносан сам што сам с вама и што могу да говорим у ваше име оно што други не могу и не смију.   Ово је странка образованих и достојанствених људи… Они говоре из душе, причајући причу о нама, о себи и о Црној Гори.  Вјерујем у Црну Гору без уцјена, лажи и преваре. За побједу поштене политике , поручио  је Даниловић.

Шеф Изборног штаба и предсједник Извршног одбора Уједињене Црне Горе др Данило Јокић истакао је да грађани могу да бирају зрелу и профилисану личност, државника  и одмјереног човјека. Недодјељив мандат онима који желе опрост од мучитеља-губитника који су „понижавали народ тридесет година и стекли енормна богатства а унижавали и прогонили интелект ове земље, ловили блаженопочившег  Митрополита и свештенство“, већ се морају довести пред лице правде и одговарати, навео је Јокић.

Предсједница ОО Уједињене Црне Горе у Бару Нела Дабановић казала да је Горан Даниловића у  вријеме  величанствених литија,  слободно шетао улицама Немањиног града са десетином својих пријатеља и био привођен у због тога…

Посланик Уједињене Црне Горе у Скупштини Црне Горе др Владимир Добричанин казао је да су се овде окупили они чије политичко мишљење не зависи од воље великих локалних и глобалних моћника.

Предсједник ОО УЦГ у Подгорици Бранко Ковачевић истакао је да и ових дана грађани могу видјети политичке актере „који су били на платном списку балканских тајкуна да се баве Гораном Даниловићем, да сарађује са дуванском мафијом што је једна безочна лаж.

-То су исти они актери који су и 2001. године бранили шефа криминалне хоботнице Мила Ђукановића, казао је Ковачевић.

Миливоје Брковић, предсједник ИО УЦГ  у Подгорици је казао да „док нам отимају кућишта,  црквишта, обећавају  сарадњу, фабрике и неке њима знане стандарде, ми се ваљда требамо одрећи Високих Дечана, Девича, Љевишке…“

Члан Главног одбора УЦГ  Марица Булатовић је истакла  да је част бити испред Горана Даниловића који је култ човјека уздигао на ниво вриједности, а не ресурса.  

-Мој избор је чиста петица, поручила је Булатовић.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here