Дан Општине честитао директор Еко фонда Драшко Бољевић

Честитку поводом Дана општине Херцег Нови  упутио је директор Еко Фонда Драшко Бољевић.

-Уважени предсједниче Општине г. Катићу, предсједниче Скупштине општине г. Отовићу, грађанке и грађани, у име Фонда за заштиту животне средине Црне Горе, и у своје лично име честитам вам 28.октобар, Дан општине Херцег Нови.

Борбе које су вођене за ослобођење Херцег Новог су биле један од кључних стубова у анти-фашистичком отпору Боке и црногорског приморја на путу ка ослобођењу.  Нови је  препознат као град вјековне културе, туристичких потенцијала и гостопримства.

Развој града мора пратити модернизација са једне, али континуирана брига о културним добрима и животној средини са друге стране.Грађани, привреда и град Херцег Нови у Еко-фонду имају посвећеног савезника у борби за бољу и еколошки одрживу средину, која ће као таква бити наш репрезент у очима Европе и свијета, чији ће потенцијали  с правом бити дио незаобилазне понуде током цијеле године.

Увјерен да ћемо заједничким напорима достићи већи ниво сарадње у областима заштите животне средине у годинама пред нама у интересу грађана Новог и Црне Горе, у то име честитам вам Дан општине и Дан ослобођења, наведено је у честитки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here