ЦРНА ГОРА У ДРУШТВУ ОДРЖИВИХ СВЈЕТСКИХ ТУРИСТИЧКИХ ДЕСТИНАЦИЈА

Популарни британски магазин за путовања “Culture Trip“ сврстао је Црну Гору на листу најбољих одрживих дестинација у 2021. години. Још једном, Црна Гора се нашла у друштву свјетских, егзотичних дестинација као што су Малдиви, Јапан, Тајланд и друге.


Иако је потребно вријеме да се туристички свијет врати у пређашно стање, у “Culture Trip“ -у сматрају да треба бирати одрживе и еколошки освијешћене дестинације.Година коју смо испратили путовања је ставила у други план. Ипак, радује нас што је већ сад увелико тренд да таква мјеста буду прва на буцкет листама путника широм свијета.
Како истиче аутор објављеног чланка, кампања “У друштву природе” вратила је Црну Гору на “путнички радар”.

Кампања подстиче на одмор од напорног виртуелног свијета на који смо били осуђени током 2020. Подстиче нас да доживимо невјероватне, а и даље неоткривене природне љепоте Црне Горе. Без обзира гдје путујете 2021., бјекство ван Wi-Fi мреже, одмор у природи и домаћа храна биће пун погодак. А Црна Гора је дефинитивно земља за то!

За све оне који су се већ одлучили за Црну Гору као дестинацију коју планирају посјетити у 2021. години, аутори листе објавили су и додатни текст – Водич са најважнијим информацијама које је потребно да знате о Црној Гори.
Реномирани британски магазин ужива повјерење више од 15 милиона читалаца широм свијета. Објављени чланак још један је резултат активности Националне туристичке организације Црне Горе на лондонском сајму у новембру 2020. године.
Чланак можете погледати на сљедећем линку: https://theculturetrip.com/europe/articles/the-best-sustainable-travel-destinations-for-2021/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here