ЦРНА ГОРА У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ У СВИМ РУСКИМ МЕДИЈИМА

Након представљања Црне Горе на највећем руском Међународном сајму за туризам „МИТТ“ не јењава интересовање руских држављана и медија за нашу дестинацију, саопштено је из Министарства економског развоја.

Низом интервјуа које је за неке од највећих руских новинских агенција дала државна секретарка за туризам у министарству економског развоја, Ивана Ђуровић, информације о Црној Гори су пласиране у скоро свим новинским агенцијама и порталима.

-Имајући у виду да ови медији броје више десетина милиона прегледа Црна Гора је као туристичка дестинација у центру пажње руских туроператера и агенција“, наводе из МЕК-а.

Државна секретарка је, како наводе, нагласила да Црна Гора не планира затварање граница и да очекује што скорије обнављање авио линија са Русијом, са нагласком на чињеницу да ће се у Црну Гору улазити и са потврдом о вакцинисању Спутњиком.

„Грађани Руске Федерације ће сигурно моц́и да дођу у Црну Гору са потврдом о имунизацији вакцином ‘Спутњик В'“, закључила је Ђуровић за руске медије.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here