ЦРНА ГОРА НА ЛИСТИ НАЈПРИВЛАЧНИЈИХ ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ПУТОВАЊЕ У 2021. ГОДИНИ

Британско издање реномираног магазина „Harpers Bazaar“ сврстао је Црну Гору у десет инспиративних дестинација које треба посјетити у 2021. години, након укидања рестриктивних мјера широм свијета.

У друштву свјетски популарних, егзотичних дестинација, као што су Малдиви, Аустралија и Мексико, нашла се и Црна Гора, заузимајући шесту позицију, као једна од најпривлачнијих дестинација за пост-пандемијско путовање.

Аутор чланка „Топ пост-пандемијска листа за оне жељне путовања: 10 предивних дестинација“ истиче да, иако 2021. година није почела онако како су се сви надали и очекивали, већ можемо планирати и стрпљиво чекати вријеме када ће путовања поново бити могућа.

“Harpers Bazaar” нашу земљу описује као луксузну дестинацију, али и земљу богату природним љепотама, као и културним и историјским знаменитостима.

– Уточиште имућних и њихових импозантних јахти, Црна Гора, која се налази недалеко од Сплита на Јадранском мору, нуди пуно сјаја и гламура и за нас остале. На прољеће се очекује отварање првог европског “Оne&Оnly” ризорта, а није случајност што су одабрали баш ову земљу. Которски залив (познат и као Бококоторски залив) се мора наћи на вашој листи, због невјероватне љепоте, са кристално чистим морем и импозантним планинама тик уз обалу. На овом мјесту видјећете средњевјековне градиће, манастире изграђене на литицама и палате чији стил градње подсјећа на Венецију – наводи се у чланку овог престижног магазина.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here