Чистоћа Херцег Нови позива суграђане да изнајме контејнере за кабасти отпад

У циљу рјешавања проблема непрописног одлагања кабастог отпада  из  предузећа  Чистоћа  Херцег Нови подсјећају суграђане да  могу  код њих да изнајме велике контејнере од  5-7 метара кубних за грађевински, кабасти и зелени отпад.

– Како би растеретили  мање контејнере, смањили загађење животне средине и избјегли ружне слике одложеног кабастог отпада поред контејнера, свим суграђанима а посебно градилиштима, нудимо могућност изнајмљивања. Такође, наши суграђани су у могућности да у Рециклажном дворишту у Мељинама, сваког дана у периоду од 07:00-19:00 часова, потпуно бесплатно одложе до 500 кг отпада.

Осим тога, подсјећамо и да је у Логистичком центру (сервисна зона) у Игалу почела са радом вулканизерска радионица гдје наши суграђани по повољним цијенама могу добити ову врсту сервисирања за њихова возила.

Овим путем, такође позивамо власнике угоститељских објеката који у склопу своје дјелатности послужују храну да искориштена јестива уља прикупљају и предају у Рециклажном центру у Мељинама.

Основни циљ ове акције јесте подизање свијести суграђана у правцу очувања животне средине јер се непрописним одлагањем ове врсте веома штетног отпада директно уништавају биљни и животињски свијет, загађују воде, као и земљиште, саопштено је из ДОО Чистоћа.

Такође, подсјећју да је у току акција ажурирања базе података о корисницима наших услуга, па   моле све суграђане да нам се обрате са тачним подацима везано за квадратуре својих објеката.

Ово ажурирање се врши како би се избјегле све евентуалне грешке које се односе на квадратуру.

Све информације на број: 19955 и 031/345-755

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here