Четири европске медаље за Мажорет клуб „Лили“

Foto: Marija Peleka

На 22. Eвропском првенству у мажорет плесу, одржаном протеклог викенда у Задру (Хрватска), чланице Мажорет клуба „Лили” Херцег Нови освојиле су три сребрне медаље, једну бронзану и једно шесто мјесто у категоријама неформација, соло и дуо, са помпонима и мејсом.

Уз вођство два тренера, такмичиле су се Тиа Велаш, Ида Поробић, Мирјана Унковић, Јана Ивовић и Николина Зорнија, које су достојно представиле свој клуб, град и Црну Гору, додавши својој збирци још четири европске медаље.

Фотографијa: Мажорет клуб „Лили“

На првенству је учествовало 2 200 мажоретки из преко 40 градова из Француске, Чешке, Украјине, Румуније, Црне Горе, Србије, Хрватске и других европских земаља, узраста између 7 и 24 године које су се такмичиле у формацији кадета, јуниора и сениора… Стотине грађана и туриста испратило је свечано отварење и парадни дефиле у главној улици Калеларги, уживајући у младости, живописним униформама и динамичним кореографијама.

Из Мажорет клуба „Лили” захваљују родитељима на подршци, као и добрим људима коју су финансијски подржали одлазак новских мажоретки на Европско првенство.
Током октобра уписују нове чланице и почињу са припремама за нове наступе и такмичења, чврсто ријешене да наставе са марљивим радом и обрадују нас новим успјесима. Позивају све дјевојчице и дјевојке да им се придруже.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here