Честитка предсједника Општине Стевана Катића поводом четврте годишњице рада Телевизије Херцег Нови

Стеван Катић, предсједник Општине Херцег Нови

Телевизија Херцег Нови је обиљежила четири године од оснивања, као најмлађа  организациона јединица у локалном јавном емитеру. За веома кратак период успостављен је богат програмски садржај који има главни циљ стицање повјерење грађана.

Телевизија Херцег Нови 15. август обиљежава као дан званичног отварања и почетак емитовања експерименталног програма. За кратак период програм је употпуњен новим садржајима те данас има  61% сопствене продукције. Телевизија је најмлађа  организациона јединица у локалном јавном емитеру у којем радио постоји од 1979. године, када је отворен као радио Бока, а осамосталио се 25. маја 1981. године.

Поводом четири године од оснивања ТВ Херцег Нови, честитку директору РТХН г. Глигу Томановићу и колективу овог јавног емитера упутио је предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић:   

– Уважени директоре РТХН г. Томановићу, поштовано уредништво и сви запослени, уважени чланови Савјета, желим да вам у своје лично и име Општине Херцег Нови честитам четврту годишњицу рада и постојања Телевизије, као најмлађег дијела медијске породице РТХН.

На самом почетку, 15. августа 2019. године, пред вама је било много изазова како од експерименталног достићи ниво програма неопходног за локални јавни сервис. Ви сте томе одговорили вјешто и успјешно и учинили да из Херцег Новог свакодневно иду слике и приче много даље од медијског простора наше државе, да се чују важне информације из свих сегмената живота града, укаже на проблеме, али и похвали оно што је добро и квалитетно. Нека ваша водиља и даље буду независно, објективно и правовремено извјештавање јавности о свим најважнијим догађајима, уз поштовање високих стандарда новинарства, навео је у честитки предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here