ЦБ ХН: КАЗНЕ ЗБОГ ВОЖЊЕ ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА И КРШЕЊА МЈЕРА

Службеници Центра безбједности Херцег Нови током претходна два дана лишили су слободе три лица јер су управљали возилом са преко два промила алкохола у крви. Синоћ су затекли у раду угоститељски објекти који је био отворен након 22 сата.

Лица која су управљала возилом под дејством алкохола су спроведена надлежном суду за прекршаје, гдје су санкционисани. Сходно важећим мјерама обављају и појачане контроле поштовања епидемиолошких мјера.

-У петак су поднијели једну кривичну пријаву због кршења мјере забране кретања послије 22 сата. Синоћ су утврдили да је угоститељски објекат на Топлој радио након 22 сата. Уз консултације са надлежним тужилаштвом биће поднијета кривична пријава против одговорног лица у правном лицу, као и три лица која су затечена у угоститељском објекту, казао је за РТХН командир Центра безбиједности Дејан Остојић.

У претходном периоду службеници полиције обавили су преко 1.600 контрола лица која су у самоизолацији, а у последњих 20 дана поднијели четири кривичне пријаве. У циљу контроле поштовања мјера асистенцију пружају Туристичкој инспекцији и Комуналној полицији.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here