ЧАРОЛИЈА НАЈМЛАЂИХ ОЗАРИЛА БИЈЕЛУ

Праву празничну чаролију приредило је дјеци и бројној публици Удружење жена „Ружа вјетрова“ у Дому културе у Бијелој. У двочасовном програму  су пјевали, плесали, рецитовали и глумили ученици ОШ “Орјенски батаљон” Бијела,  и њених подручних установа Баошићи, Ђеновићи и Kаменари, Дјечији хор “Цвркутићи” Kумбор, чланови хорске, фолклорне и драмске секције Kултурне мреже Бијела, малишани из Дјечијег дома “Младост” Бијела, Мажорет клуба “Лили” и  Kјокушинкаи клуба Бијела.       

 Публику и учеснике је поздравила предсједница „Руже вјетрова“ Бобана Желалић, истакавши да им је ово најдража манифестација. 

– Хвала свима који су пружили макар и мали прст помоћи и допринијели овом прогаму.  Новогодишња чаролија за најмлађе нам је најдража манифестација управо зато што окупља оволики број дјеце и омладине. Ту смо да покажемо шта све Бијељани раде, и надам се да ћемо се идуће године окупити у још већем броју, поручила је Желалић.

Празничну атмосферу су употпунили весели кловнови, као и „Мото Дједа Мразеви“ из Мото клубова „Kрузер“  из Херцег Новог и „Лавови“ из Kотора који су на крају свој дјеци уручили поклон пакетиће, а у оквиру манифестације  је у холу Дома културе организован и Новогодишњи базар рукотворина.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here