БРОНЗАНА МЕДАЉА ЗА СПОТ НТОЦГ „У ДРУШТВУ ПРИРОДЕ“

Промотивни дестинацијски ТВ спот Националне туристичке организација Црне Горе „У друштву природе“, добитник је бронзане награде у категорији туристички филм, на  Међународном филмском фестивалу у Њујорку – NYF TV & Film Awards.

Ријеч је о фестивалу који је од 1990. године члан Међународног комитета филмских фестивала у туризму који чини четрнаест фестивала туристичког филма, а који подржавају Свјетска туристичка организација и Европска комисија за путовања.

У категорији најбољи туристички филм, поред Црне Горе, такмичило се још европских и свјетских дестинација, међу којима су Данска, Аустрија, Литванија, Шпанија, Грчка, Јужна Африка и Аустралија.

Ово је трећа међународна награда која додијељена дестинацијском филму „У друштву природе“ јер је ове године освојио прву награду на Међународном фестивалу туристичког филма у Берлину и сребрну награду на III Међународном фестивалу туристичког филма у Африци.

ТВ спот  У друштву природе је намијењен промоцији туристичке понуде на домаћем, регионалном и иностраним тржиштима у правцу одржавања и унапређења имиџа дестинације, анимирања туриста да посјете Црну Гору и што бржег опоравка туристичког промета од посљедица изазваних пандемијом корона вируса.

Креатор идејног концепта ТВ спота и маркетиншке кампање У друштву природе је Бојан Јоксимовић, а режија је повјерена једном од најуспјешнијих црногорских редитеља млађе генерације, Ивану Мариновићу из Херцег Новог.  Спот је сниман у продукцији Артикулација филм, продуцентске куће из Подгорице на челу са продуцентом Иваном Ђуровићем.

Осим на црногорском спот је урађен на додатних седам језика (енглески, француски, кинески, њемачки, пољски, руски, албански), што је од изузетне важности за промоцију на различитим циљним тржиштима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here