БОЖО УКРОПИНА НА ЧЕЛУ ОО НСД ХЕРЦЕГ НОВИ

Директор Агенције за газдовање градском луком, инжињер Божо Укропина, нови је предсједник општинског одбора Нове српске демократије у Херцег Новом. Он је истакао да је велика част, али и обавеза, бити на челу општинског одбора најјаче владајуће странке у Црној Гори, и изразио очекивање да ће НСД, након локалних избора, бити главна политичка снага и у Херцег Новом, саопштавају из ОО НСД.

,,Као Новљанин, и као неко ко жели најбоље своме граду, желим да поручим да су врата Нове српске демократије отворена свим нашим суграђанима који желе да раде на развоју и бољој будућности Херцег Новог, како би наша општина повратила позицију која јој припада и на туристичкој и на културној мапи Црне Горе’’, казао је Укропина.
Он је нагласио да ће нови општински одбор НСД бити на услузи свим грађанима, и да су у њему људи од угледа, препознати у граду, спремни да раде за добро свих.
,,Такође, као странка српског народа, НСД ће се снажно залагати за одбрану и очување нашег идентитета и наше СПЦ’’, казао је Укропина.
Он се осврнуо и на локалне изборе који ће ускоро бити одржани у Херцег Новом и истакао да очекује побједу НСД и њених коалиционих партнера, кроз једну позитивну кампању, а након тога преузимање обавеза и одговорности за будућност Херцег Новог.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here