Бокешки форум: Згађени смо поступком менаџмента Поморског саобраћаја

Поводом наплате трајект карата за возила ватрогасних служби која су јуче интервенисала на пожаришу у Њивицама из Бокешког форума упутили су саопштење.

– Са невјерицом и гађењем примили смо информацију да је члановима ДВД “Бока” из Тивта, наплаћена карта за трајект, док су ишли у помоћ колегама из Херцег Новог, да гасе пожаре. Да је  среће и правде у овој држави, овакав поступак људи који су газдовањем овим предузећем стекли огроман капитал, наишао би на осуду свих надлежних. Почев од Владе и премијера, преко предсједника државе и министара…

Послије свих благодети које су добили у најмању руку смо очекивали да ће менаџмент Поморског саобраћаја обезбиједити специјалну и бесплатну трајект линију за све оне који су кренули да се боре са ватреном стихијом. Ако већ на други начин не могу помоћи  угроженом становништву. На жалост брзо су нас разувјерили у постојање икаквих добрих намјера.

Но, на крају ипак питање за све нас скупа: Да ли смо за  ово криви ми сами који смо дозволили да се у Боки, вијековима познатој по џентлменству, господственим манирима и ширини,  ово дешава. И да не буде изузетак него правило – наведено је у саопштењу Бокешког форума.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here