БОКЕЉИ НЕЋЕ ЋУТАТИ НА ПРЕКРАЈАЊЕ ИЗБОРНЕ ВОЉЕ ГРАЂАНА

Предсједници три бокељске Општине Стеван Катић, Жељко Комненовић и Владимир Јокић, поводом последњих дешавања на политичкој сцени, обратили су се саопштењем цјелокупној црногорској и бокељској јавности.

Како је наведено у саоптшењу, ослобађање Црне Горе из руку ДПС режима започето је 2016. године управо из Боке. Грађани Боке и Црне Горе ризиковали су своје судбине како би коначно 2020. године задали крајњи ударац режиму који је предводио ДПС.

– Од формирања нове скупштинске већине и Владе Црне Горе, заједно смо закорачили у слободу. Претходних годину и по обиљежиле су одлуке Владе, Скупштине и општина у корист народа, што је у овој години требало да резултира и осјетним побољшањем у животном стандарду грађана.

Ми, градоначелници бокељских градова, поручујемо свима који су кренули у прекрајање изборне воље грађана Црне Горе исказане на изборима 2020. године да постоје само двије поштене солуције:

– договор унутар постојеће парламентарне већине, или

– расписивање нових парламентарних избора и враћање мандата грађанима Црне Горе.

Свако чињење већине у Скупштини Црне Горе у смјени постојећих органа власти и избора нових органа власти, било кога из актуелне скупштинске већине са ДПС представља превару грађана Црне Горе, издају народне воље и директно пактирање са криминалним режимом ДПС-а.

Преваром грађана и издајом изборне воље неће се убрзати било какве европске интеграције или донијети било какав бенефит грађанима, већ ће се само дати вјештачко дисање криминалној хоботници чија је глава глава ДПС-а.

Не постоји никаква флоскула, никакава интелектуална вратоломија која може да оправда такво дјеловање.

Бока и градови на чијем смо челу сигурно неће нијемо посматрати оваква дешавања- наведено је у саопштењу које потписују предсједници Општина Херцег Нови Стеван Катић, Тиват Жељко Комненовић и Котор Владимир Јокић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here