БОГОЉУБ КАРИЋ: ХЕРЦЕГ НОВИ СИГУРНИМ ПУТЕМ ИДЕ КА ВИСОКО ЕЛИТНОМ ТУРИЗМУ

Поред бројних познатих личности који годинама љетују у Херцег Новом и породица Карић је наш град изабрала за мјесто у коме ће проводити годишњи одмор. Нису изненађени бројем туриста јер, како кажу Богољуб и Миланка, Херцег Нови и Црна Гора имају нешто што друге свјетске дестинације немају. „Херцег Нови данас, а захваљујући људима који га воде, градоначелнику Стевану Катићу и његовим сарадницима, можете упоредити са било којом свјетском дестинацијом“, казао је Богољуб Карић за РТХН. Погледајте прилог Нине Алорић.  

Карићи нису штедили ријечи похвале за Херцег Нови и локалну власт ни на свом Фб профилу.

-Љепоте Црне Горе нас изнова и изнова одушевљавају и позивају да јој се поново враћамо. Таква Богом дана природа, пуна прелијепих планина, смарагдно-зелених ријека, језера попут Швајцарске, али и предивног плавог мора уз топле, искрене душе црногорске.

Гостопримство и лијепа ријеч су нешто што ће вас увек дочекати, и по томе је црногорски народ посебан. Један од бисера приморја је и Херцег Нови, град необичне љепоте и са великим историјским наслијеђем. Подсјећање на богату историју, служе нам знаменити споменици, куле и манастири, као што су Сахат-кула, тврђава Канли-кула, тврђава Шпањола, манастирски комплекс Савина, тврђава Мамула, Форте-Маре и многе друге љепоте овог града подно планине Орјен – написао је Карић и наставио:

-Поред Дубровника, а међу атрактивним дестинацијама свијета, можемо уврстити и Боко Которски залив и сам Херцег Нови. Посебну драж и јединственост му даје, положај, где од планинских врхова до мора, можете стићи за неколико минута. С разлогом га можемо сматрати бисером Јадрана. Нови хотелски комплекси и ресторани који се граде представљају највећи ресурс за улазак међу најатрактивније туристичке дестинације на свету. Такав развој представља велику сигурност за све становнике града и инвеститоре који долазе, сигурност и за будућа покољења Новљана – навео је Карић и додао:

Међу озбиљним хотелским комплексима морамо поменути Портонови, One and Only, а у блиској будућности градња хотела Ritz ,Мамула и многих других хотелских ланаца, а и Луштица је у непосредној близини. Таква политика градских власти а посебно визија и стратегија градоначелника града Стевана Катића подићи ће животни стандард грађана, ниво услуге туристима и процват самог града и окружења. Најбоља потврда да су познати међународни инвеститори изабрали умjесто Дубровника Херцег Нови довољно потврђује да Херцег Нови сигурним путем иде ка високо елитном туризму, закључио је Богољуб Карић.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here