Богат новогодишњи и програм Празника мимозе представљен Новосађанима

У сусрет предстојећој зимској сезони, у Новом Саду је отворен 54. Међународни сајам туризма. Регија-партнер Сајма туризма је Бока Которска, док ће Национална туристичка организација Црне Горе (НТО ЦГ) уз подршку Министарства туризма, екологије, одрживог развоја и развоја сјевера, заједно са локалним туристичким организацијама, наредних дана представљати туристичку понуду на једном од најважнијих регионалних промотивних догађаја у години.

Туристичка организација Херцег Нови, заједно са туристичким организацијама Тивта и Котора, као партнер сајма, припремила је богату новогодишњу и зимску понуду, казала је Наталија Терзић из ТО Херцег Нови.

Наталија Терзић, ТО Херцег Нови

– Почињемо са програмом 30. децембра, када је на репертоару прослава дјечје Нове године, уз богат и интересантан програм за најмлађе. Увече, 31. децембра као предгрупа Бијелом дугмету наступа поп-рок састав Ничим изазван, а након тога Горан Бреговић, Алена и Тифа, и Оркестар за свадбе и сахране. Комплетан спектакл који ће сигурно оставити одличан утисак – најавила је она.

Комплетан програм дочека Нове године биће организован на платоу испред некадашњег хотела Игало информисала је Терзић.

– Првог јануара навече, дакле на репризу Нове године очекују нас најприје највећи хитови Нових фосила у извођењу Сање, Маринка и Зеца, а потом велики концерт Мирослава Илића уз пратњу оркестра Мише Мијатовића. Након новогодишњих празника слиједи припрема Празника мимозе, за који смо направили добар дио плана – прича Терзић.

Празник мимозе ће почети 15. фебруара абрумом, односно најавом свих свечаности и догађаја који очекују Новљане и госте све до 3. марта.

– Почетак је загарантован великим концертом Халида Бешлића, а на завршном концерту наступиће Прљаво казалиште. Све оне манифестације, које су већ годинама познате, а по чему је Херцег Нови препознат као дестинација током зиме су бројна спортска, културна и забавно-музичка дешавања, првенствено маскенбали, карневали, бројни садржаји за дјецу, ледени тобоган – најављује Терзић.

Програм 55. Празника мимозе истакнут је на сајту и друштвеним мрежама Туристичке организације Херцег Нови, а у наредном периоду биће и допуњен тачним терминима и сатницама.

У Новом Саду, уз представнике локалне Туристичке организације, је и делегација Општине Херцег Нови, на челу са предсједником Стеваном Катићем, а за добар штимунг побринула се клапа Кастел Нуово.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here