Без заинтересованих на тендеру за реконструкцију и поплочавање Шеталишта

На поновљеном јавном позиву Морског добра за избор извођача за реконструкцију и поплочавање шеталишта Пет Даница на потезу од хотела Плажа до Мељина није било заинтересованих понуђача.

Како је за РТХН казала руководилац службе за уређење и изградњу у ЈП Морско добро Сандра Шкатарић, јавни позив са роком за достављање позива од 30 дана биће објављен након доношења Одлуке о поништењу поступка јавне набавке, што се може очекивати у наредних неколико дана.

Сандра Шкатарић, руководилац службе за уређење и изградњу у ЈП Морско добро

– Процјењена вриједност ће бити иста, јер је она свaкако увећана планом јавних набавки за ову годину, са 1,09 на 1,23 милиона без ПДВ-а. Ту је узето у обзир повећање цијена на тржишту, а све у складу са изјашњењем пројектанта који је радио пројекат реконструкције и поплочавања дијела шеталишта на потезу од Мељина до хотела Плажа – наводи она

У Херцег Новом је у току или у плану реализација неколико инфраструктурних пројеката које финансира ЈП Морско добро, информише Шкатарић.

– У току је тендер за санацију и одржавање обалне инфраструктуре. Прије почетка љетње сезоне приступили смо санацији свих наведених локалитета, који су констатовани кроз службене забиљешке. Такође, у току је израда пројекта за реконструкцију Новосадске плаже и свега што је од значаја, осим расвјете, која је спроведена у претходном периоду, чија је процјењена вриједност била око 200 хиљада еура – казала је Шкатарић.

Морско добро ће до краја године реализовати пројекте обухваћене планом коришћења средстава Јавног предузећа, али и формирати нове предмете јавних набавки, који ће бити обухваћени буџетом за 2024. годину, закључила је Шкатарић.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here