Бечић: Циљ је држава у којој се неће глорификовати мафија

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Кандидат за предсједника Црне Горе, Алекса Бечић свој „Пут части“ наставио је у Улцињу. Бечић се по доласку обратио великом броју грађана који су га дочекали на шеталишту код ,,Мале плаже”.“

„Вјерујем да смо до сада, без дилеме, испунили сваку дату ријеч, и зато са поносом пред свима вама тврдим да ћемо увијек бити на страни свих грађана Црне Горе, на страни честитих грађана Улциња који су још и раније јасно ставили до знања да су за политику подјела улцињска врата заувијек затворена. И више сам него сигуран да ће се то још једном доказати 19.марта. Заједнички, сложно и уједињено, ставићемо тачку на друштвене расколе, креирати само политике побједа и тиме добити битку за бољу Црну Гору.“

Како је рекао Улцињ је једно од оних мјеста којем се и наши, а и људи из различитих дјелова свијета увијек са задовољством врате и које се са свим својим потенцијалима заслужено налази на туристичкој мапи Европе.

„Ми смо они који треба да у ову општину улажу и доприносе њеном свакодневном побољшању.Али најважније од свега, Улцињ је једно од оних мјеста којим се шири дух традиције, у којем дата ријеч има тежину и врједнија је од било којих функција.”, рекао је Бечић и додао да никада не смијемо дозволити да вриједности којима смо учени, а то су част, поштење и искреност остану заборављени и погажени а обавеза је да те вриједности вратимо у први ред и да допру до сваког човјека који у овој земљи живи.

,,Мој циљ је био и остао исти, како првог дана, тако и данас. Држава којој су покретачка снага часни људи, људи моралних вриједности и чврсте воље да овој земљи пруже будућност, онакву каква јој славна историја налаже. Држава у којој се неће глорификовати мафија, криминал и политички субјекти који себе називају ,,грађанским” а дјелују против грађана.”, објаснио је Бечић.

,,Предстојећи избори питање су нашег односа према Црној Гори и одговорности и поштовању према нашим прецима који су нам је оставили, али и нашим потомцима којима ћемо је ми у аманет оставити и који ће нас по томе памтити и слиједити.”, закључио је Бечић.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here