Бајкери донијели неизмјерну радост и љубав малишанима Дјечијег дома Младост

Људе великог и доброг срца не може зауставити ниједна препрека у намјери да учине добро дијело, а највриједније је када као резултат и награду добијете искрене дјечије осмјехе и бескрајну, искрену дјечију љубав. Баш тако су, из великог броја црногорских градова али и Требиња, без обзира на кишу, данас стигли бајкери и пред новогодишње празнике обрадовали штићенике Дјечијег дома Младост у Бијелој.

У одјелима Дједа Мраза представљали су праву атракцију, а њихов долазак са нестрпљењем су очекивали најмлађи. Како би учинили праву ствар, претходно су у договору са управом Дома добили одговор шта је дјеци најпотребније у овом тренутку, па су се, уз неизоставне пакетиће слаткиша, у данашњем празничном контигенту нашле и играчке, одјећа, обућа, итисони, теписи, стазе за опремање просторија. Организатор акције, која окупља многе клубове из Црне Горе, је Удружење „No limit bikers“, а домаћини су, као и сваке године Новљани из MC „Cruiser“.

За тринаест година организовали су 15 акција за дјецу у Дому Младост у Бијелој, казао је за РТХН предсједник No limit bikers Марко Радуловић.

– Донијели смо дјеци оно што су нам рекли да је потребно, од поклон пакетића до итисона и тепиха. Задовољни смо, мало нас је киша изненадила, али није нас поколебала на нашем путу. Дјеца су срећна и ми са њима. Ништа не може да замјени дјечије осмјехе и срећу, нама ја данас пуно срце. No limit bikers увијек изађе у сусрет оваквим акцијама, а придруже нам се бајкери из цијеле Црне Горе. Оно што је још љепше је да се шири круг пријатеља када је ова акција у питању, па су нам се придружили и бајкери из Требиња. Послије нас очекује и дружење у просторијама Новљана MC Cruiser. Желим да се захвалим свима који су помогли ову акцију, прије свега својим колегама бајкерима који су великодушно и срдачно, као и сваке године, дошли и помогли да се одржи акција, казао је Радуловић.

Жеље малишана данас су испуњене, потврђена стара пријатељства и склопљена нова јер бајкери су њихови стари пријатељи који су и овог пута успјели унијети велику радост у дјечија срца и показати им да су увијек ту за њих.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here