ИНФЛУЕНСЕРИ ИЗ АЛБАНИЈЕ У ПОСЈЕТИ И ХЕРЦЕГ НОВОМ

Национална туристичка организација Црне Горе ових дана има прилику да угости неке од најпознатијих и најутицајнијих инфлуенсера из Албаније. Инфлуенсери, међу којима су Сара Колами, познато ТВ лице, Нико Комани, нејпознатији албански стилиста, који је тренутно вођа тима за стајлинг албанске представнице на Евровизији, Олти Kaри, новинар и блогер, као и Дорина Мема, која је позната спортисткиња и инфлуенсерка одушевљени су љепотама Црне Горе и њеним људима. Како је саопштено инфлуенсери ће наредних дана боравити у Перасту, Котору и Херцег Новом и посјетити луксузни ризорт Портонови и хотел Оne&Оnly.

Стилиста и инфлуенсер Нико Комани захвалио је Националној туристичкој организацији на позиву да дође у Црну Гору.

-Моје искуство претходних дана је невјероватно, обишли смо Порто Монтенегро, Blue Kotor Bay, Dukley Gardens, хотел Mediterraneo, мјеста која до сада нисам имао прилику да видим. Прије свега ми се свиђају људи, који имају позитивну енергију и јако су љубазни. Без имало размишљања предложио бих свим Албанцима који су жељни нечег новог да посјете Црну Гору и да обиђу чак и најмање мјесто, јер је сваки ћошак у Црној Гори неко ново неоткривено благо ове земље, наглашава Комани.

Глумица и ТВ лице Сара Колами каже да је имала невјероватно искуство претходна два дана, али да са нестрпљњем очекује да види шта је чека током даље посјете Црној Гори.

Засигурно ћу свим Албанцима препоручити Црну Гору, имати у близини тако прелијепу дестинацију, са доста приступачним цијенама и невјероватно добром храном и људима, је велика срећа. Хотели које смо обишли су предивни и са нестрпљењем очекујем да видим шта сте још припремили за нас до краја путовања, истиче Колами.

Инфлуенсерка и фитнес модел Дорина Мема наглашава да Црна Гора има толико лијепих мјеста и да је то једна од њених омиљених дестинација.

У Црну Гору долазим свако љето, увијек морам себи приуштити пар дана у Црној Гори. Заљубила сам се у Порто Монтенегро, мјесто је атрактивно са предивном храном и професионалном услугом, имате осјећај као да сте на француској обали. Котор је јако лијепо мјесто и хотел Блуе Котор Баy бих препоручила свима којим је потребан одмор и опуштање, далеко од гужве и буке. Осим својим пратиоцима на друштвеним мрежама, Црну Гору ћу радо препоручити и својим пријатељима, каже Мема.

Олти Kaри, познати новинар и блогер по други пут је у Црној Гори и мишљења је да је Црна Гора невјероватна.

Овђе је све предивно! Предивни хотели, људи, гостопримство, храна, која ми се посебно свиђа. До сада су Албанци вољели да иду у Турску, али мислим да ће од сада све више долазити у Црну Гору, јер је ово невјероватно мјесто, истиче Кари.

Ова студијска посјета се реализује уз подршку хотела Blue Kotor Bay, хотелске групе

Ова студијска посјета се реализује уз подршку хотела Blue Kotor Bay, хотелске групе Casa del mare, ризорта Портонови, хотела Оne&Оnly и локалних туристичких организација Будве, Тивта и Котора. Национална туристичка организација, у циљу промоције луксузне и велнес и спа понуде, понуде за активни и породични туризам, реализује инфлуенсер кампању на емитивним тржиштима. Након посјете албанских инфлуенсера, Црну Гору ће средином априла посјетити познати инфлуенсери и глумци из Србије који ће имати прилику да се упознају са луксузним туристичким производима у дестинацији.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here