Агенција за заштиту Орјена припрема нове програме за промоцију залеђа

Први „Орјен summer summit“, медијски промотивни догађај који су Туристичка организација и Агенција за развој и заштиту Орјена планирали за сутра у Авантуристичком парку, одгођен је због лоших временских прилика за другу половину наредне седмице, потврдио је за РТХН директор Агенције Ђорђе Станојловић.

Агенција за развој и заштиту Орјена је од почетка године интензивно радила на унапријеђењу понуде Авантуристичког парка, као и комплетног амбијента Парка природе Орјен, а понуду ће у наредним данима представити у сарадњи са локалном туристичком организацијом, каже  Станојловић.

-Нама је циљ  да подручје Орјена, подручје које је заштићено, постане оаза за све грађане и  туристе током читаве године. Запослени наше фирме припремају једну нову причу која ће да заживи за који дан, најављује Станојловић.

У плану је унапријеђење понуде и у осталим дјеловима Парка природе.

-Круна  рада биће 5.јула у Авантуристичком парку када са Туристичком организацијом,  приређујемо самит на којем ћемо представнике медија и туристичке посленике  упознати са свим оним што смо до сада направили, рекао је Станојловић и додао да је Туристичка организација  носилац пројекта, а Агенција партнер.

Понуду Авантуристичког парка Агенција ће од 1. јула обогатити и организацијом рођендана у природи, који је, како појашњава Станојловић, намијењен првенствено дјеци која су прерасла играонице.

-Нама је жеља, да направимо један концепт рођендана у природи  за сву дјецу старију од десет година. На тај начин отворићемо цијелу причу Авантуристичког парка, наводи Станојловић.

Станојловић напомиње да Орјен комплетира туристичку понуду Херцег Новог и да је неопходно развијати нове садржаје у залеђу, наравно, уважавајући све мјере заштите природе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here