Аџић и Терзић посјетили Одјељење безбједности Херцег Нови

Фото: Министарство унутрашњих послова

Министар унутрашњих послова Филип Аџић и в.д. директора Управе полиције Никола Терзић ,у оквиру радне посјете Одјељењу безбједности Херцег Нови, састали су се са начелником Слободаном Ђокићем и том приликом разговарали о актуелним темама на плану безбједности у овом граду.

Састанак је био прилика да се министар и директор упознају са актуелним стањем када је у питању функционисање Одјељења безбједности, са фокусом на приоритетне  задатке, расположиве материјално-техничке и кадровске капацитете, те остварене резултате у раду. У том свјетлу  посебна пажња била је усмјерена на активности у сусрет љетњој туристичкој сезони, те је констатовано да полицијски службеници имају капацитете да одговоре на оно што су очекивања грађана и свих оних који посјећују овај град.

Фото: Министарство унутрашњеих послова

-Радује ме што је црногорска полиција способна и професионална, и што захваљујући њиховом преданом раду  грађани и туристи могу да рачунају на мир и сигурност, поручио је Аџић.

-Обавеза је нас као руководства да у наредном периоду још више покажемо да ће се цијенити само рад и резултати, да у напредовању нема дискриминације, и што је најважније да криминал неће наћи упориште у нашој држави, поручили су министар и директор, а наведно је у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here