АДИКО БАНКА САДА И У РАДАНОВИЋИМА – НОВА ЕКСПРЕС КРЕДИТНА ПОСЛОВНИЦА У ХДЛ-У

Котор, 27. децембар 2021. – Адико (Addiko) банка АД Подгорица отворила је нову Ексрес кредитну пословницу на подручју општине Котор, у ХДЛ-у Радановићи. Посјетиоци ХДЛ тржног центра ће поред трговине у радњама, сада уз помоћ Адико особља, моћи брзо и једноставно да дођу и до кредита.

Експрес кредитна пословница је савремено опремљена и у складу са отвореним и директним приступом Банке, те концептуално осмишљена да клијентима осигурава ефикасну, брзу и квалитетну услугу издавања кредита, кредитних и платних картица и пакета рачуна физичким лицима.

– Адико Банка је специјализована за кредитирање грађана и малих и средњих предузећа с фокусом на развој модерне и дигиталне банке. У сржи наше понуде су “јасно, једноставно и директно“ банкарство. Ослушкујући потребе локалног окружења Адико Банка се отварањем ове кредитне пословнице додатно приближила клијентима са подручја Тивта и Котора. Вјерујемо да ћемо на овај начин Адико бренд учинити још доступнијим, како постојећим, тако и будућим клијентима – изјавио је Огњен Мијушковић, директор сектора продаје производа на мало.

У склопу Адико Експрес (Addiko Express) пословнице клијентима су на располагању кредитни референти сваког дана, осим недјељом. Осим наведених услуга простор је организован тако да има и дигитални кутак у којем заинтересовани могу самостално приступити апликацијама и интернет страницама банке, а доступан им је и банкомат.

– У складу са нашим директним приступом, жељели смо да на овај начин још више приђемо клијентима и да им будемо доступни на новој локацији уз једноставну и брзу услугу. Дајемо све од себе како би клијенти били задовољни и како би брзо и ефикасно могли да заврше послове због којих нам све ове године поклањају повјерење – изјавила је директорица филијале у Котору, Тања Вицо.

Радно вријеме Адико Експрес кредитне пословнице је од понедјељка до суботе од 8 до 20 сати. За све остале банкарске услуге клијентима је на располагању експозитура Адико банке у Котору, на адреси Партизански пут 570, Табачина.

ПР Текст.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here