Pobjeda Primorja 1945 protiv Ibra imperativ i sa oslabljenim sastavom

Košarkaši Primorja 1945 meč 11. kola Prve A MCKL igraju danas protiv ekipe Ibra u Rožajama, u Sportskoj dvorani na Bandžovom brdu.

Iako u oslabljenom sastavu zbog povreda, imperativ pobjede ostaje. Od ranije je povrijeđen Novak Obradović, od utakmice sa Jedinstvm iz Bijelgo Polja Aleksandar Bulatović, zbog visoke temperature trener Primorja Danilo Pavićević ne može računati na Veselina Kovačevića, zbog povrede ahilove tetive ni na Simeona Kirklanda, a neizvjestan je i nastup kapitena Slobodana Miljanića.

– Poprilično smo desetkovani i neće biti lako. Treba pametno rasporediti faulove u ovoj rotaciji, svaki igrač nam je bitan i ako i jedan izađe sa pet ličnih grešaka, bićemo u velikom problemu. Bez ovih igrača teško je igrati čvrsto do kraja utakmice, ali svakako idemo na pobjedu i daćemo sve od sebe – poručio je Pavićević.

Prema riječima kapitena, Dejana Bijelića Primorje očekuje neugodno gostovanje, jer se radi o ekipi koja će biti motivisana da dođe do pozitivnog rezultata.

– Odbrana obično donosi pobjedu i sigurno da će biti teško na njihovom terenu gdje će imati podršku publike, ali očekujem da se skupimo, da odigramo čvrsto u odbrani, pametno u napadu i zabilježimo još jednu pobjedu kako bi nastavili uspješan niz – kazao je Bjelić.

U dosadašnjem dijelu sezone Primorje ima skor od sedam pobjeda i dva poraza, Ibar je na začelju tabele sa samo jednom pobjedom i osam poraza.

Početak utakmice zakazan je za 15 sati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here