Proslava pravoslavne Nove godine u Parku Boka

Proslava pravoslavne Nove godine biće organizovana večeras u Parku Boka. Nastupiće od 17 sati di džej Zblex, a potom će od 22 sata uslijediti koncert Nikoline Kovač i Amnestia benda.

– Tokom novogodišnje novske fešte, a potom i za Praznik mimoze u Parku Boka će biti organizovani brojni koncerti. Pozivamo sve sugrađane, ali i goste da posjete park Boka i uživaju u čaroliji koja traje, kazala je Biljana Belušević iz Herceg festa.

Raznovrsnu ponudu nude zakupci kućica. Među njima je i Rade Porobić koji u ponudi ima zapečeni krompir sa korom punjen ruskom salatom, sirom ili ajvarom.

-Najviše su za našu ponudu zainteresovani ruski i ukrajinski državljani, jer je zapečeni krompir u Rusiji postao popularan 90 – ih godina. Imamo u ponudi vafle sa čokoladom i cimetom, pileće štapiće sa pomfritom, kuvani pršut sa sirom iz mješine i mariniranim maslinama, kao i pohovani oslić, kazao je Porobić i pohvalio ideju Opštine o organizovanju programa u Parku Boka.

Velika radost za najmlađe je klizalište koje je u Parku Boka otvoreno od 10 do 22 sata.

-Poslužilo nas je vrijeme. Imamo u ponudi oko 120 pari klizaljki od broja  28 do 48. Zbog velikog interesovanja očekujemo da nam stigne još oko 60 pari klizaljki, kazao je Miodrag Mustur.

Pravoslavna Nova godina organizovana je u okviru Novske novogodišnje fešte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here