Tenderi JPU „Naša radost“ za vaspitne jedinice u Bijeloj i Igalu

JPU „Naša radost“ raspisala je tender za izbor izvođača za renoviranje toaleta vaspitne jedinice Igalo i ponovila tender za adaptaciju krova i toaleta vaspitne jedinice Bijela.

Kako je za RTHN kazala direktorica Tamara Živanović tender za vrtić u Bijeloj je ponovljen zbog problema vezanih za dokumentaciju.

-Imali smo jednog ponuđača, međutim ponuda je stigla kasno, tako da smo morali da ponovimo cijeli tender. On je objavljen juče, ista je procijenjena vrijednost – 86,7 hiljada bez PDV-a, a sa PDV-om to izađe 105 000 eura za sanaciju krova i kupatila u vaspitnoj jedinici Bijela. Za kraj ove školske godine odlučili smo da promjenimo i namještaj u vaspitnoj jedinici Bijela, i onda će to zaista biti jedna zaokružena cjelina. Mnogo smo srećni što će dobiti i novi unutrašnji mobilijar, na radost mališana, a to će olakšati rad kadra koji u tim vaspitnim jedinicama.

Prvi put je raspisan tender za renoviranje toaleta u vaspitnoj jedinici u Igalu.

-Kada govorimo o vaspitnoj jedinici Igalo, to je donacija „Domaće trgovine“ u iznosu od 17 000 eura, a sa bez PDV-om taj iznos izađe oko 17 i po hiljada. Očekujemo da će se neko javiti na taj tender, ovo je prvi put da raspisujemo za vaspitnu jedinicu Igalo,tako da se nadamo da će sve biti u redu. Otvaranje ponuda će biti 22.12. i nadamo se da će sugrađani koji su zainteresovani da nam malo pomognu da se jave na ovaj tender i da uradimo nešto dobro za naše maslišane, poručuje Živanović.

Rok za predaju ponuda na oba javna poziva ističe 22. decembra, kada će biti organizovano njihovo otvaranje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here