CEV kup igra se u Igalu, “Herceg Novi” dočekuje “Pariz”

Veliki odbojkaški spektakl u Igalu očekuje nas večeras (utorak, 7. novembar) u utorak u okviru prvog kola CEV kupa.
Odbojkaški klub “Herceg Novi”, dočekuje jednu od najboljih ekipa francuskog šampionata, “Levallois Paris Saint-Cloud”.

Odbojkašice “Herceg Novog” ove sedmice pišu istoriju crnogorske i novske odbojke. Svi u klubu očekuju dobru igru i pobjedu.

-“Pariz” je odlična ekipa, pokrivena na svim pozicijama. Igraju odličnu odbojku. U vrhu su šampionata Francuske. Očekujem veliku podršku sa tribina, koja će nam mnogo značiti u ovom duelu. Ovo je samo prvo poluvrijeme. Imamo još jedan meč u Parizu. Spremno dočekujemo susret sa “Parizom” i sa nestrpljenjem ga iščekujemo, rekao je trener Milorad Krunić.

-Očekuje nas teška utakmica protiv Pariza, u kojoj ćemo morati da pružimo naš maksimum, kako bismo došle do rezultata. Zadovoljna sam trenutnom formom ekipe, imamo dobar niz pobjeda u ligi i par dobro odigranih utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Želje i motivacije nam ne fali. Još ostaje da sve to pretočimo u dobru igru na terenu. Vjerujem da možemo da pružimo jak otpor jednoj veoma dobroj i kvalitetnj ekipi, a naš cilj je uvijek pobjeda, ma koliko teško bilo, kazala je kapiten „Herceg Novog“, Melisa Cenović.

Kao i “Herceg Novi”, i “Pariz” je u seriji pobjeda. Poslednja tri duela u prvenstvu dobio je bez izgubljenog seta, i na čelu je najjače lige Francuske sa skorom 5-1.
Utakmica u SC “Igalo” igra se od 18:00 sati, Predrag Balandžić iz Srbije i Dušan Ričlik iz Češke biće sudije, dok je rezervni sudija naša internacionalka, Jelena Mitrović.
Revanš u Francuskoj je na programu 15. novembra, a pobjednik dvomeča, u osmini finala igraće sa istanbulskim timom “Turk Hava Jolari”.

Sportski centar Igalo,
utorak 07.11.2023. 18:00 sati
OK „Herceg Novi“ – “Levallois Paris”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here