Veterani Jadrana drugi, a Bijele peti na “Čiviji” u Šapcu

U okviru tradicionalne manifestacije „Šabačka čivija“ u petak i u subotu u Šapcu održan je tradicionani Treći turnir veterana u vaterpolu. Ekipa Jadran Veterani osvojila je drugo mjesto a veterani Bijele plasirali su se na peto mjesto.

Do drugog mjesta i srebrne medalje tim sa Škvera pobjedio je Valis (Valjevo) 7:1, Pijane Somove (Beograd) 7:0, Budvu 5:3, Šabac 4:2 i poraženi 7:3 u finalu od Beograda. Novak Jelić proglašen je za najboljeg golmana. Drugo mjesto na turniru u Šapcu za Jadran Veterane osvojili su: Novak Jelić, Janko Bijelić (kapiten), Stepo Mladenović, Slobodan Slavić , Mihovi Marinović, Petar Stanojlović, Filip Andrić,, Đorđe Pješivac, Mihailo Vavić, Dejan Čeprnjić, Čedo i Bojan Subotić. Trener Đuro Vlaović.

Ekipa veterana Bijele koji su za Šabac otišli nekopletni osvojila je 5 mjesto. U grupi pobjedili su ekipu Kapitalci-Čačak 12:2, poraženi od Šapca 6:3. U četvrfinalu, takođe, poraz 6:3 od bućeg pobjednika Beograda 6:3. Zatim pobjede za plasman od petog do osmog mjesna na Pijanim Somovima 2:1 i Rekreativo 5:2. Ekipa „Budve“ na ovom turniru osvojila je osmo mjesto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here