ЗА СТУДЕНТСКО УСАВРШАВАЊЕ ПРИЈАВА ДО 1. ФЕБРУАРА

Студенти завршних година Универзитета Црне Горе могу се до 1. фебруара пријавити за бесплатни програм обуке „Student Business Hub“, како би се припремили за будуће пословне подухвате.

Обуку организује Каријерни центар УЦГ у сарадњи са компанијом „Balance to business“.

-Програм ће, кроз бесплатне тренинге и радионице, обухватити 30 студената подијељених у двије групе, по 15 у једном семестру, и припремити их за будуће пословне подухвате. На самом почетку, полазници ће моћи да упознају и препознају своје потенцијале, шта заиста желе од своје будућности и на који начин могу достићи дефинисани циљ. Моћи ће да присвоје и науче нове алате из области људских ресурса и пословног менаџмента кроз сегмент програма под називом Каријерни потенцијал”, додаје се у саопштењу, саопштено је из УЦГ.

У другом сегменту, студенти ће моћи да савладају практичне вјештине које ће им омогућити да дођу до дефинисаног циља, као и да усвоје нова знања која ће их припремити за свијет бизниса, кроз радионице на различите теме.

-На самом крају, имаће прилику да науче како да се изборе са свим изазовима које будућност може донијети, кроз тематску радионицу Млади лидери новог доба”, рекли су из УЦГ.

Студенти ће, након завршене обуке која ће се одржавати у Универзитетском спортско-културном центру, добити сертификат као потврду о успјешно одрађеном програму.

Сви сегменти програма подразумијевају и практичне вјежбе, а сваки студент ће, поред тога, имати прилику за двије бесплатне индивидуалне коучинг сесије током трајања програма.

Студенти се могу пријавити слањем кратког мотивационог писма, у којем је потребно да наведу факултет, годину студија и просјечну оцјену, као и ЦВ-а на мејл karijernicentar@ucg.ac.me.

Уколико број пријављених студената са сличним квалификацијама буде велики, обавиће се кратки интервјуи са пријављеним кандидатима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here