Ljeto 2023: Servisne informacije

Pretežno sunčano, ponegdje uz malu do umjerenu oblačnost. Mjestimično će duvati umjeren do pojačan, sjeveroistočni i istočni vjetar. Na sjeveru, po kotlinama, moguća ponegdje kratkotrajno jutarnja magla. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 33 stepena.

STANJE NA PUTEVIMA

Saobraća se po uglavnom suvim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja.Na putevima gdje se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje.

Do 20.septembra odobrena je  promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova na sanaciji klizišta „ Bukovik 2 „ na mag.putu M-2 Petrovac –Sotonići u mjestu Bukovik.

Intenzitet saobraćaja je umjeren do pojačan. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se dvadeset jedna  saobraćajna nezgoda u kojima je jedna osoba nastradala, a tri su zadobile teže povrijede, sedam osoba je lakše povrijeđeno. Iz Auto moto saveza savjetuju opreznost. Srećan put!

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi voz iz Beograda u Baru će prema najavama biti nešto poslije 9:00 časova. Polazak za Beograd iz Bara najavljen je u 21:00 sat.

AUTOBUSKI PREVOZ

Stigli su po redu vožnje Božur iz Beograda, Božur sa Pala, Golubić iz Banja Luke, Vijena iz Modriče, Lasta iz Beograda. Uskoro će, kako najavljuju dežurni dispečeri u Autobuskoj stanici Herceg Novi stići takođe iz Beograda Rojal, Trans – jug, i Gaga. Iz Novog Sada  Jadran Ekspres i Lens.

Centratrans za Sarajevo u 8:35 časova. Ozlem za Beograd redovno saobraća u 7:00 časova.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here