Počelo prijavljivanje za asistenta u spriječavanju nasilja i vandalizma u školama

Prijava za program obrazovanja za sticanje sručne kvalifikacije asistent/asistentkinja u spriječavanju nasilja i vandalizma u školama počela je danas a trajaće 29. septembra  2023. godine.

Kako saopštavaju iz Ministarstva prosvjete obuka će biti realizovana na Policijskoj akademiji u Danilovgradu  od 2. oktobra i trajaće 35 radnih dana.

Broj polaznika programa je 20.

Zainsteresovani polaznici tog programa moraju da imaju najmanje završenu srednju školu, položen ispit za upravljanje vozilima „B“ kategorije; uvjerenje o crnogorskom državljanstvu;  dokaz o psihofizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti, kao i dokaz  da nisu pravosnažno osuđeni na kaznu zatvora za krivično d‌jelo koje se goni po službenoj dužnosti, odnosno da za takvo krivično d‌jelo nije pokrenut krivični postupak. takođe je neophodan dokaz  da nisu kažnjavani za prekršaj sa elementima nasilja za koji je propisana kazna zatvora, odnosno da za takav prekršaj nije pokrenut postupak, kao i da nije izrečena mjera zabrane obavljanja  dj‌elatnosti.

Aplikacioni obrazac za prijavu na ovaj program obuke može  se naći na sajtu Policijske akademije (www.policijskaakademija.me). Uredno popunjen obrazac potrebno je poslati na e-mail adresu:  angelina.bajceta@policijskaakademija.me.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here