Ljeto 2023: Servisne informacije

Pretežno sunčano, ujutru, ponegdje uz malu do umjerenu oblačnost. Na sjeveru još tokom jutra ili prijepodneva, povećana oblačnost, i tek ponegdje uz kišu. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, ponegdje na udare i jak, sjevernih smjerova, tokom dana će oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 32 stepena. Temperatura mora 29 stepeni.

CEDIS

Zbog planiranih radova na mreži, danas, bez napajanja električnom energijom će u terminu od 8:00 do 8:30 sati biti potrošači Bijele- Grabi i područje oko Dječijeg doma, od 7:00 do 7:30 sati: Zelenike- Lalovina i u terminu od 7:00 do 8:00 sati: Nemile i Meljina- područje oko Reciklažnog centra, Jokmegdan.

Aerodrom Tivat

Sa tivatskog aerodroma danas  24 leta. Prvi let je realizovan ka Beogradu, a naredni su ka Beču,Štokholmu, Londonu, Tel Avivu. Detaljnije informacije moguće je dobiti putem telefona – 032 670 930

Autobuska stanica

Dovoljno je polazaka ka zemljama regiona, lokalni i međugradski saobraćaj funkcionišu po redu vožnje. Kartu je potrebno rezervisati nekoliko dana ranije. Više informacija moguće je dobiti na 031 321 225 i 069 017 100 (Viber, WhatsApp), ili putem portala www.autobuskahercegnovi.com

AMSCG

Na većini puteva u zemlji saobraća se bez vanrednih ograničenja. Tokom dana je pojačan intenzitet saobraćaja na važnijim putnim pravcima i prilazima gradskim sredinama. Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise i izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 15 saobraćajnih  nezgoda u kojima  su 2 osobe nazalost poginule a 5  osobe je zadobilo lakse povrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here