Ljeto 2023: Servisne informacije

Sunčano i veoma toplo. Poslijepodne i tokom noći povremeno umjereno oblačno. Vjetar umjeren do jak južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 30 do 40 stepeni. Temperatura mora 29 stepeni.

Vodovod

Potrošači gornje rivijere u Đenovićima i Baošićima  nemaju vodu zbog kvara na mreži. Bez dotoka vode su potrošači na relaciji od groblja u Đenovićima do Norvrškog naselja u Baošićima. Radovi na sanaciji kvara su u toku a normalizacija vodosnabdijevanja se očekuje do 12 časova.

Aerodrom Tivat

Sa tivatskog aerodroma danas  19 letova. Prvi let je realizovan ka Žesovu, a naredni su ka Beogradu, Tel Avivu, Stokholmu, Pragu, Istanbulu, Luksemburgu i Oslu.

Autobuska stanica

Dovoljno je polazaka ka zemljama regiona, lokalni i međugradski saobraćaj funkcionišu po redu vožnje. Kartu je potrebno rezervisati nekoliko dana ranije. Više informacija moguće je dobiti na 031 321 225 i 069 017 100 (Viber, WhatsApp), ili putem portala www.autobuskahercegnovi.com

AMSCG

Na većini puteva u zemlji saobraća se bez vanrednih ograničenja. Tokom dana je pojačan intenzitet saobraćaja na važnijim putnim pravcima i prilazima gradskim sredinama. Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise i izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodile  se 27 saobraćajnih nezgoda u kojima su 2 osobe je zadobile teže, 10 osoba su zadobile lakše povrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here