НТО: Британски инфлуенсери одушевљени Црном Гором 

Фото: НТО

Национална туристичка организација Црне Горе угостила је инфлуенсере и блогере Лука Меклеја (Luke Mackley) и Тајлер Вајтворт (Tyler Whitworth) из Велике Британије, који су ових дана боравили у Црној Гори.

– Сада нам је јасно зашто су Црногорци толико поносни на своју земљу, поручили су британски инфлуенсери за портал НТО.

Циљ њихове посјете је упознавање са разноврсном туристичком понудом и промовисање дестинације на тржишту Велике Британије. Инфлуенсери ће представити најљепше крајеве наше земље путем њиховог заједничког блога и профила на друштвеним мрежама, који броје преко 200.000 пратилаца.

Током првих дана боравка у дестинацији, уживали су у крстарењу Скадарским језером и Бококоторским заливом. Поред тога, имали су прилику да дегустирају традиционалне црногорске специјалитете, као и да обиђу старе градове.

-Црна Гора је премашила сва наша очекивања која су заиста била велика. Нисмо могли ни замислити да ће нас дочекати толико разноврсних садржаја и сликовитих предјела. Веома смо задовољни и спремни да наставимо са истраживањем ове дестинације. Сад ми је јасно зашто су Црногорци толико поносни на своју земљу, апсолутно је прелијепа, казао је Меклеј.

Туристичку посјету британских инфлуенсера је подржала Национална туристичка организација, са осталим субјектима.

-Једва чекамо да дођемо поново и са нашим пратиоцима, пријатељима и породицом, подијелимо искуства о овој дивној земљи, закључили су гости из Велике Британије. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here