Вукшић: Нико нас не финансира са стране као скоро све остале, немамо налогодавце осим народа

Парламентарни избори 2023

Народна коалиција – Сложно и тачка“ одржала је предизборни скуп у Подгорици. На скупу су се поред носиоца листе Дејана Вукшића обратили и кандидати за посланике Марко Милачић, Владислав Дајковић, др Новица Станић, Младен Премовић и Маја Мршуља.

Носилац листе Дејан Вукшић са скупа у Подгорици поручио је да је сигуран  да смо су једина политичка опција на овим изборима коју нико не финансира са стране. Немамо никакве налогодавце, осим народа Црне Горе, немамо никакве интересне групе, немамо сиву еминенцију која стоји иза нас да после очекују од нас да испуњавамо некакве услуге или да враћамо одређене услуге. Тако је било и док сам био директор Агенције за националну безбједност, нико није смио да ме позове и да нешто тражи. Један што се често слика и приписује себи заслуге је покушао пар пута, па је добио зид, наравно због тога сам касније вјероватно смијењен.“

Кандидат за посланика и предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић казао је да У овој причи, причи велике Народне коалиције имате чисту, здраву, нову српску, али у суштини црногорску причу, причу Црне Горе. Црне Горе која се није одрекла себе. Црне Горе која ће се истински изборити против криминала, која ће процесуирати Мила Ђукановића, која ће створити љепше мјесто за живиот за нашу дјецу, за наше породице. Причу која ће се истински борити за свој народ.“

Кандидат за посланика и предсједник Слободне Црне Горе Владислав Дајковић је поручио у последње вријеме слушамо лудачка обећања. Неки кажу да ће повећати животни вијек, да ће пензионери да живе 120 година, причају о пензијама од 1 500 еура, док моја баба Даринка прима 110 еура пензије. Други обећавају кинеских пет милијарди. А шта обећава Народна коалиција? Народна коалиција обећава нормалне, једноставне ствари које ће да побољшају статус српског народа у Црној Гори.

На скупу су говорили и Кандидат за посланика и потпредсједник Општине Беране Младен Премовић и Кандидатиња за посланицу и предсједнца Скупштине Општине Котор Маја Мршуља.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here