Алекса и Дритан на Жабљаку: Оно што је нелегално стечено, биће одузето, иде директно у Фонд правде

Парламентарни избори 2023.

Носилац листе „Алекса и Дритан. Храбро се броји“  Алекса Бечић поручио је на Жабљаку да  ниједан човјек не може сам ништа урадити.

-Због тога смо се ми удружили, јер што нас је више, али нас који имамо здраве идеје, који искрено вјерујемо у боље сјутра и у помирење и у економски напредак и у правну државу и што смо показали за ове двије и по године, што смо ми јачи, што смо ми сложнији, што нас је више, то је мафији теже и то је криминалцима теже, а то је Црној Гори боље, истиче он.

Бечић је нагласио да Црна Гора истински напредак у економском развоју може постићи само уколико има радничку класу, према којој се опходи достојанствено.

-Не смије више ни један радник у Црној Гори бити дискриминисан, нека знају наши приватници. Мораће да се преброје слободни дани и дани годишњег одмора и да видимо колико ко прима, евентуално „на руке“, колико на рачуну, колико се уплаћује пореза и доприноса. Мораће да се врати достојанство црногорског радника, казао је Бечић и истакао да су сперемили пројекат да дају финансијску подршку оним радницима, губитницима транзиције, који нијесу добили отпремнине. Бечић је такође истакао да се формира Фонд правде и да ће нелегално стечен новац ићи народу Црне Горе.

Кандидат за посланика  Дритан Абазовић. је проучио да ће направити јаку стабилну владу, која може да настави путем обрачуна са организованим криминалом и корупцијом, враћања јавних добара грађанима Црне Горе, увећања зарада, пензија и социјалних давања, и нових инвестиција.

Он је навео да је велика неправда учињена Жабљаку у протеклим годинама.

-Убијеђен сам да са развојем туристичке привреде на правилан начин, са изградњом хотела високе категорије, са успостављањем квалитетне инфраструктуре на ски центру која ће да функционише не само у зимским мјесецима, већ и љети. Жабљак има идеалне услове за оно што планирамо да урадимо кроз кампању Туристичка Црна Гора 365. То ће значити да ће током читаве години бити константан прилив гостију, како из иностранства, тако и из региона“.

Истакао је и да наредна Влада мора да ријеши неколико инфраструктурних питања и да су у те сврхе већ обезбијеђена средства.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here