Напади на Дом здравља у циљу предизборне кампање

Поводом прозивки које долазе са адресе Коалиције „Алекса и Дритан“, а у којима се помиње директор и менаџмент Дома здравља, лако је схватити намјеру и циљ.

Намјера је омаловажити рад и резултате менаџмента у задњих пола године, откад је на челу ове институције Алекса Ђекић, а циљ је познат нашим грађанима јефтино скупљање политичких поена десет дана пред изборе, саопштено је из Дома здравља.

Све се као и увијек одвија по устаљеној матрици бриге за грађане, обећања која ће се истопити одмах после избора, и наде да се још увијек магла може продати. Дом здравља није парче торте да се може дијелити и присвајати, није играчка да се ваља мало поиграти са њом, па заборавити после избора, већ је то институција која треба да се оснажи и функционише искључиво од свог рада.

– Коалицији „ Храбро се броји” ми нећемо кварити ове мотивационе слогане, и мантре којима прибјегавају и желимо поручити да смо ми „релаксирани”, што и њима желимо. Дом здравља Херцег Нови, неће учествовати у овој игри “завади па владај” јер наши приоритети нису брзе симпатије и лажна обећања, гурање проблема под тепих, и лични интереси како је до сад била пракса већ резултати. За нас је подједнако битан сваки грађанин, и сматрамо да ниво здравствене услуге треба повећати и у амбуланти Игало и у амбуланти Бијела. То нису казнено-поправне установе како их појединци третирају, већ да се Дом здравља треба растеретити, а амбуланте унапредити, посебно акценат стављамо на амбуланту у Бијелој у тренутку кад улазимо у туристичку сезону. Још једном позивамо да се осврнете око себе, погледате и дате објашњење зашто нам град почетком сезоне личи на Бејрут, и не брините за Дом здравља, јер је он за сад у сигурним рукама – наведено је у саопштењу менаџмента Дома здравља Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here