Тротоар поред болнице биће завршен до 20. јуна

Санација дјела тротоара у Мељинама, на потезу од Савине до капије болнице, биће приведена крају у нареднe двије седмице. Врииједност радова је око 70 хиљада евра.

Као информише Секретар за комуналне дјелатности Василије Сеферовић, радове изводи Левел 23. Остатак тротоара, од Лазарета до болнице, биће завршен након туристичке сезоне.

– Послије 50 година се ради овај тротоар и молим за мало стрпљења, а радови би требало да буду завршени негдје до 20 јуна. Ради се до уласка у болницу Мељине, гдје нема кућа и гдје је улица широка па неће бити неког великог ометања саобраћаја, казао је он.

Сеферовић најављује и реконструкцију улице од виле Маргот до кружнога тока. Он такође подсјећа да су у току санације тротоара на више локација.

– Сада смо при крају завршетка тротоара од Штила до уласка на Мојдешки пут, брзо је завршен и тротоар од ХДЛ-а до сервисне зоне. Сада је Општина Херцег Нови једно велико градилиште, а од септембра ће бити још веће јер смо прије неки дан отворили радове на изградњи аутобуске станице, казао је Сеферовић.

Када је ријеч о пасарелама у Бијелој и на Топлој он је објаснио да су оне саниране и да су радови завршени прије очекивања, наводећи да су постављене карбонске подлоге за њихово ојачавање.  Надзор и пројекте за све радове на јавним површинама обавила је Агенција за изградњу и развој града. Вриједност радова је била око 15 хиљада евра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here