За каратисте Бијеле 11 медаља на турнирима у Подгорици и Источном Сарајеву

На  Отвореном карате  Купу Црне Горе у Подгорици у конкуренцији 546 такмичара из 36 клубова из пет земаља региона такмичари  КК Бијела освојили су три одличја. 

Побједник у својој категорији био је сениор Немања Микулић у категорији до 84 kg.  До златне медаље Микулић је дошaо  одличном борбом против репрезентативног колеге Николе Маловића.

На овом Куп такмичењу друго мјесто у категорији до  70 kg припало је Ненаду Ђуричићу. Са трећим мјестом и бронзаном медаљом кући се вратио  Лазар Гардашевић  за резултат у  борбама у категорији  до 57 kg.

Са такмичења у Подгорици  изабраници Слађана Микулића продужили су за Сарајево. На турниру “Славија опен”  учествовала су 536 такмичара  из 53 клуба: Црне Горе, Србије, Хрватске  и БиХ.  Такмичари из Бијеле освојили су осам медаља. Прво мјесто и златне медаље освојили су  Немања Микулић у сениорској  конкуренцији  у категорији до 84 kg,  кадет Ненад Ђуричић у категорији до 70 kg и  Петар Микулић у категорији до 26 kg за узраст  од 8-9 година.

Друга мјеста и сребрне медаље припале су млађем кадету Лазару Гардашевићу  у категорији до 55 kg и у кадетској конкуренцији до 57 kg, Вуку Цимбаљевићу  у категорији до 55 kg за 2010 годиште и Стефану  Копривици  у категорији до 35 kg  за 2013 годише. Копривица је узео  треће мјесто и бронзану медаљу  у истој категорији  у конкуренцији такмичара који су годину дана старији.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here