Побједа “Мељина” уз рекорд Богдана Ђуровића

Боћари “Мељина” настављају са серијом одличних резултата  на старту новог првенства. Синоћ  као домаћин у трећем колу Супер лиге Првенства Црне Горе побиједили су екипу “Вал” 16:10 и уписали трећу узастопну побједу.

Иако су играли без Грегора Опрешника  (који је прошлог викенда као позајмљен играч  у квалификацијама  за Лигу Шампиона играо за “Маине” против Илирске Бистрице из Словеније)  пласирали се наредну рунду такмичења  и забиљежили убjeдљив тријумф.

Синоћ је запажен резултат постигао  ветеран у редовима домаћих Богдан Ђуровић (68) који је у  дисциплини прецизно избијање  против Николе Микулића  постигао рекорд Првенства Црне Горе од 32 поготка.

У градском дербију и гости са Топле показали су квалитет и у овом сусрету  потврдили  завидан квалитет и очекивања да ће уз “Маине”  тиму “Мељина” бити највећи конкурент за титулу.

Резултати по дисциплинама:

ТРОЈКА: Марко Луковић/ Радован Бојановић/Славољуб Ђуричић- Зоран Вучетић/Ђуро Милановић/Јавор Кнезовић 3:12;

КРУГ: Богдан Ђуровић –Никола Микулић 19:25;

ПОЈЕДИНАЧНО :Дејан Корен-Јосип Главинић 12:11,

ПАР: Мартин  Здауц, Трипо Луковић-Богдан Сератлић, Перица Матковић резерва Никола Гојковић  11:5;

БРЗИНСКО ИЗБИЈАЊЕ :Мартин  Здауц-Јосип Главинић 46:29,Марко Луковић- Дарио Шеровић 19:32;

ПРЕЦИЗНО  ИЗБИЈАЊЕ :Дејан Корен- Богдан Сератлић 6:14, Богдан Ђуровић-Никола Микулић  32:14 

ШТАФЕТА Мартин  Здауц/Славољуб Ђуричић-Дарио Шеровић/Јосип Главинић 44:40;

ПАР I Дејан  Корен/Трипо Луковић-Јосип Гавинић/Перица Матковић 13:2;

ПАР II Марко Луковић/Славољуб Ђуричић-Ђуро Милановић/Богдан Сератлић 8:5; ПАР КЛАСИЧНО: Мартин Здауц/Радован Бојкановић-Даријо Шеровић/Јавор Кнезовић /резерва Зоран Вучетић 13:2

ПОЈЕДИНАЧНО II Богдан Ђуровић- Никола Микулић 8:13.

Други сусрет трећег кола Палма –Врмац у суботу због кише није одигран и игра се у сриједу. У овом колу слободна је екипа “Маина”. Пласман : Мељине 9 , Вал и Маине по 3, Палма и Врмац без бодова. У четвртом колу 10 јуна играју Палма-Мељине и 11 јуна: Маини-Вал. У овом колу слободна је екипа “Врмца”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here