IZBORI 2021: EVROPSKI TIM ZA HERCEG NOVI- SAMO VELIKE PROMJENE MOGU VRATITI STARI SJAJ NAŠEM GRADU

POLITIČKI MARKETING-LOKALNI IZBORI 2021.


Herceg Novom su potrebne velike promjene i to je jedini način da vratimo stari sjaj našem gradu. Potrebne su nam promjene koje će omogućiti svim građanima da žive na način na koji žele i mogu, promjene kojima će se vrjednovati rad i zalaganje svakog pojedinca, i promjene koje će svima donijeti potrebnu stabilnost i fokus na razvoj i budućnost. Takve promjene očekuju građani Herceg Novog. Spremni smo da sa svima koji razmišljaju na ovakav način preuzmemo odgovornost za napredak našeg grada, navedeno je u saopštenju Evropskog tima za Herceg Novi.


Moramo zbiti redove i okupiti sve kojima je stalo do bržeg ekonomskog, kulturnog i ukupnog razvoja Herceg Novog, sve kojima je stalo do očuvanja dostojanstva i napretka Crne Gore. Naš Herceg Novi je nekada bio grad kulture, stvaralaštva, sportista… grad u kome su rado boravili Ivo Andrić, Branko Ćopić, Dušan Kostić, Mihailo Lalić, Stevan Raičković, Zuko Džumhur… grad u kome su stvarali Petar Lubarda, Dado Đurić, Milo Milunović, Bato Pravilović, Aco Prijić, Luka Tomanović… grad koji je bio perjanica turizma, sporta, kulturnih i zabavnih manifestacija.

Ukoliko dobijemo priliku od vas – građana Herceg Novog, spremni smo da Herceg Novom vratimo stari sjaj. Naš grad mora biti ponovo mjesto okupljanja regionalnih i evropskih kulturnih velikana i centar daljeg razvoja turizma u Crnoj Gori. Evropski tim za Herceg Novi spreman je da na ovim osnovama dalje gradi politiku u našem gradu koja će biti isključivo usmjerena na dalji razvoj i napredak građana, navedeno je u saopštenju Evropskog tima za Herceg Novi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here