Коалиција „Храбро се броји“ биће стуб нове Владе

Парламентарни избори 2023.

На првој побједничкој конвенцији коалиције ,,Алекса и Дритан, ХРАБРО се броји!“, која је одржана на платоу иза Музичког центра у Подгорици, у феноменалној атмосфери пред великим бројем грађана, представљена је изборна листа коју предводе Алекса Бечић и Дритан Абазовић, као и планови за наредни четворогодишњи период.

Носилац листе “ХРАБРО се броји !” Алекса Бечић поручио је да нико не спори да ће њихова коалиција бити стуб нове Владе и нове стабилне већине. Додао да је неизмјерно поносан што је први међу једнакима на једној овако јакој, озбиљној и морално и стручно кредибилној листи. На листи и у тиму, гдје су они људи којима Црна Гора није успутна станица.
-То су они људи којима је Црна Гора и колијевка и гроб, и почетак и крај, и прошлост и будућност. Е зато је ова листа и стабилна, и сигурна, и кредибилна и побједничка! И оно што је мени најбитније и што видим, да је због нашег помирења узнемирење велико, нелагода и страх у редовима нарко картела и црногорске мафије. Е то мене охрабрује. И нека буду сигурни, као што смо се оних 10 година храбро супротставили кад је мало ко смио и поменути њихова имена, као што смо их у ове двије и по године жестоко ранили, тако ћемо их и докрајчити након 11. јуна 2023.године, казао је Бечић.

-Част је данас причати о економским параметрима, али да би се до тога стигло, морало се прво обрачунати са криминалом и корупцијом. Рука правде неће стати. Ми ћемо у наредне двије недјеље показати шта је наша визија, наши пројекти нијесу никаква превара, ми причамо о реалним постигнућима, саопштио је лидер Грађанског покрета УРА др Дритан Абазовић.

-Желим да вам честитам што сте ову земљу увели у демократску транзицију и мултипартијски систем и то је једна од ваших највећих предности. Сигуран сам да ћете водити Црну Гору у будућност са успјехом и да ћете, са повјерењем грађана у институтиције, које полако враћате, Црну Гору убрзо увести у Европску унију, навео је у свом говору еуропосланик и члан Парламентарног одбора Европске уније и Црне Горе за стабилизацију и прудруживање Томас Вајс.

Присутнима су се обратили и посланички кандидати, функционер Демократа Никола Ровчанин, Милена Вуковић Секуловић – потпредсједница ГП УРА, Момо Копривица – потпредсједник и посланик Демократа те Тамара Вујовић – посланица Демократа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here