САОПШТЕЊЕ НОВСКЕ ЛИСТЕ: „ДРЖ’ТЕ ЛОПОВА“ ОРИ СЕ ПОДГОРИЦОМ, А НЕ ХЕРЦЕГ НОВИМ

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – Локални избори у Херцег Новом 2021.

Ако је вјеровати новинским извјештајима, коалиција ДПС – СД предала је данас у Херцег Новом листу са тридесет три кандидата за одборнике из ДПС и два кандидата из СД. Ако Социјалдемократе желе да причају о „поразним бројкама“ почнимо са том да имају кандидата за одборнике једнако колико и слова у скраћеници.

На представљању листе, наведена коалиција је истурила једног од то двоје кандидата (кандидат С или кандидат Д, нисмо сигурни) да ноншалантно, неаргументовано и крајње надмено нападне рад владајуће структуре у претходном мандату.

Е па, кандидате С или Д, желимо да вам одговоримо да се у Херцег Новом радило и те како добро, и то се радило равномјерно и у свим његовим дијеловима! Радили бисмо и много више да вашим партијским и коалиционим колегама није преча фотеља у Подгорици од просперитета Херцег Новог, па се рутински захтјеви и сагласности губе на најчуднијим мјестима у најскривенијим фиокама министарстава.

Ни најгора финансијска ситуација у држави у историји, нити све опструкције ваше коалиционе Владе ни свјетска пандемија и невјероватно затварање земље нису нас спријечили да оно средстава што је било на располагању уложимо управо у санирање инфраструктуре, у уљепшавање града, и рјешавање акутних проблема. И тек смо почели! Смијенили смо генерације, удахнули нови живот Херцег Новом и отворили сва врата грађанима за њихове иницијативе и предлоге. Ова градска власт је народна за разлику од оне однарођење која је владала државом ТРИ деценије, и оставила ЧЕТИРИ милијарде минуса… ако ћемо о „поразним бројкама“. 

Ако се питате како смо успјели, па рећи ћемо вам. Лако! Јер нисмо лопови. Јер је град на првом мјесту. Јер у том граду живимо. А, како се то у Херцег Новом живи? Живи се и дише слободно! Што се ускоро неће моћи рећи за многе од ваших страначких и коалиционих колега, наведено је у саопштењу Новске листе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here