Прољеће 2023: Сервисне информације

У јужним предјелима мало до умјерено облачно са дужим сунчаним интервалима, а на сјеверу промјенљиво облачно. Од средине дана мјестимично киша или краткотрајан пљусак праћен грмљавином, првенствено у континенталним предјелима и на подручју Боке. Вјетар слаб до умјерен, углавном сјеверних смјерова, током ноћи понегдје појачан. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 28 степени.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас 15 летова. Бнајављени су летови ка Београду, Тел Авиву, Паризу, Лондону, Прагу , Манчестеру, Цириху, Бакуу…

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења на главној аутобуској станици, Довољно је полазака ка земљама региона, а карту је потребно резервисати неколико дана раније. 7:00 сати кренуо је „Озлем турс“ за Београд, у 8:35 ће „Лалатовић“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње. Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100.

ЗАБРАНА ПАРКИРАЊА

Јавно предузеће за управљање морским добром Црне Горе, због повећаног обима саобраћаја на трајектној линији Каменари-Лепетане, од 1. јуна уводи забрану паркирања возила на пристаништу у Лепетанима. Апелују на грађане да поштују правило, у супротном како кажу, у сарадњи са Комуналном полицијом и инспекцијом поступаће  у складу за законском процедуром.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА

Због одржавања традиционалне Спасовданске литије данас оде 17 сати биће забрањен саобраћај за сва возила од раскрснице Његошеве са Улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до Улице Саве Ковачевића и у Улици Партизански пут. Забрана ће бити на снази до завршетка литије, саопштавају из Секретаријата за комуналне дјелатности.

ЦЕДИС

Због радова на мрежи струју од 08 до 19 сати неће имати  Сасовићи, Пресјека, Опачица, Кућанско Поље, Аврамовићи, Ногуловићи, Накићеновићи, Марићи. У термину од 10 до 12 сати: Кумбор- камп и подручје око хотела Кумбор.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека скрећемо  пажњу на могуће ситније одроне.   На дионицама гдје се изводе  радови саобраћа се уз измијењен режим вожње. Савјетујемо опрезну вожњу на свим путним правцима и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 20 саобраћајних  незгода у којима је 1 особа задобила теже, а једна лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here