Живковић: Срећан Дан независности – покренућемо Црну Гору!

Парламентарни избори 2023.

Прије 17 година, на демократском референдуму, обновили смо државну независност Црне Горе. Поносни на њену слободарску и антифашистичку традицију, створили смо темељ за изградњу модерног европског друштва мултиетничке демократије.

У годинама након тога, Црна Гора је снажно напредовала, на плану економског и друштвеног развоја и на путу ка пуноправном чланству у ЕУ и НАТО. Захваљујући вриједним резултатима које смо постигли водећи одговорну државну политику, Црна Гора је крупним и сигурним корацима напредовала ка ЕУ.

А онда је заустављена на путу напретка, захваљујући неодговорној политици која је занемаривала интересе Црне Горе и њених грађана. Данас, када славимо један од најважнијих датума наше миленијумске историје, шаљемо јасну поруку – покренућемо Црну Гору!

Имамо све што нам је потребно да нашу државу учинимо богатом и просперитетном, у интересу и на понос свих људи који у њој живе.

Дана, 21. маја 2006. године заједно смо исписали историју! Увјерен сам да ћемо, заједно, до 21. маја 2026. Црну Гору увести у Европску унију и, тако, осигурати дугорочну стабилност за нашу земљу и европски квалитет живота за све нас. Нека је вјечна Црна Гора, наведено је у саопштењу Данијела Живковића, в.д. предсједника ДПС и носиоца листе „Заједно! За будућност која ти припада – Данијел Живковић“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here