„Младост“ максималним учинком до титуле

Од четвртка до синоћ је у организацији ВК “Јадран” на Шкверу одржан други и турнир Првенства Црне Горе за млађе категорије за наде (играчи рођени 2012. године и млађи).
У конкурцији шест екипа: (“Будва”, “Јадран”, “Младост” Бијела, “Акватик Верде” и “Будућност” из Подгорице и “Приморац” Котор), сигурном, ефикасном и маштовитом игром прво мјесто је убједљиво освојила екипа „Младости“ која је, послије Котора, и у Херцег Новом потврдила да је најбоља, освојивши титулу првака Црне Горе.

Дјечаци и једна дјевојчица (Ивона Желалић) екипе из Бијеле побједили су на Шкверу: “ Јадран” 10:4 , “Будву” 8:7, “Приморац” 9:4, “Акватик Верде” 4:2 и “Будућност” 14:10.

Подсјећамо, и на првом турниру “Младост” је била убједљива савладавши; “Јадран” 19:5, “Будву” 12:6, “Приморац” 17:5, “Акватик Верде” 5:1 и “Будућност” 11: 4.

Титулу првака Црне Горе су освојили: Богдан Вујадиновић, Саво и Вук Кривокапић, Вук Тројановић, Душан Илић (капитен), Лука Вујовић, Немања Ашанин, Љубо Вујошевић, Ивона Желалић, Урош Деретић, Војин Квестек, Немања Радовић, Никола и Филип Симовић, Лука Боснић, Јован Јанда, Јован Летић и Ален Мучић. Тренери “Младости” су Мило Желалић и Горан Кривокапић.

Младе наде “Јадрана”, и поред велике борбености, резултатски су као и у Котору били најслабији састав и остали су на последњем мјесту.
На турниру на Шкверу изабраници Зорана Ивановског и Крста Симовића поражени су од: “Младости” 10:4, “Акватик Вердеа” 11:2, “Будве“ 11:1, „Будућности“ 12:3 и „Приморца“ 11:2 . Прошле седмице у Котору су изгубили од: „Младости” 19:5, „Акватик Вердеа” 17:5, „Будве” 16:6, „Будућности” 12:5 и од „Приморца” 13:4.

Екипа “Јадрана” у Котору и на Шкверу је играла у саставу: Данило Николић, Борис Мрачевић, Никола Гудељевић, Василије Миљанић, Дражен Рачевић, Филип Ђуричић, Павле Наумовић, Максим Косаћ, Немања Дамјановић, Алекса Јанчић, Павле Бендераћ, Максим Влаовић, Павле Радуновић, Максим Никезић, Петар Његовац, Павле Андрић и Андрија Преочанин Тренери „Јадрана“ су били Зоран Ивановски и Крсто Симовић.

Остали резултати турниру на Шкверу: „Акватик Верде” –„Приморац” 6:4, „Будва” – „Будућност” 6:2, „Приморац” – „Будућност” 9:5, „Акватик Верде” – “Будућност” 9:4, „Приморац” – „Будва” 6:4, „Будва” – „Акватик Верде” 3:2.
Првак је „Младост” са 30 бодова, друго мјесто освојила је екипа “Акватик Верде”, трећи је „Приморац”, четврта „Будва“ сви са по 21 бодом, пета „Будућност” са 15 бодова.

За „Приморац” су треће мјесто освојили: Јосип Вукашиновић, Новак Вучетић, Лука Грбовић, Лука Шеваљевић, Дамјан Милаш, Реља Гопчевић, Димитри Перов, Лука Звицер, Видо Москов, Блажо Пауновић, Петар Рогановић, Мартин Јанковић, Павле Брочић, Андреј Радуловић, Филип Коробов, Филип Партели и Љубо Пенда. Тренери су Игор Костић и Марко Гопчевић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here