ЛИСТУ ПРЕДАЛА КОАЛИЦИЈА ПРАВА ЦРНА ГОРА И ГЛАС ЗА НАШ НОВИ – НОСИЛАЦ МИЛАН ЗАРИЋ

Коалиција Права ЦГ и Глас за наш Нови предали су листу кандидата за одборнике у локалном парламенту на изборима који ће бити одржани 9. маја. Носилац листе је Милан Зарић.
Зарић казао је да је ово један од најрадоснијих дана, јер се налази на челу тима који ће поправити социјално економски живот свих грађана:
-Једном новом политком, али не кумовском и рођачком поправићемо стандард свих грађана. Бићу сретан да за четири године будемо имали један прави Нови, Херцег Нови, казао је Зарић.

Млада Новљанка Марина Вукаловић, сматра да је свако име на листи Праве Црне Горе, име које обећава побједу и улива повјерење.
– Свако име на овој листи је препознато по части, по знању, искуству и раду. Поносна сам што ће ова листа изњедрити велики број жена, образованих и младих људи. Сви ми имамо заједнички циљ, а то је просперитет Херцег Новог, казала је Вукаловић.
Вјерује да ће Новљани препозанти праве људе и да ће подржати прави Херцег Нови.
Илија Бачановић из Групе грађана „Глас за наш Нови“ казао је да су њихови основни принципи међусобна толеранција и уважавање што су препознали и код Праве Црне Горе због чега су се одлучили да заједно наступе на предстојећим локалним изборима.
-Крајњи циљ је да наш Нови засја оним сјајем којим је некада сјао. Маћехински однос протекле власти према Херцег Новом, узимајући ресурс по ресурс, једино што нису успјели да узму овом граду су душа и слобода. Наш зтаједнички циљ ће бити оставрен сигурно, глас за наш Нови, слобода у нашим рукама, казао је Бачановић.
Љиљана Бојанић, је казала да је листа Права Црна Гора и Глас за наш Нови листа која доноси просперитет.
-Захваљујем се свима који су дошли да подрже овај програм, да се уздигнемо изнад свих досадашњих проблема, да Херцег Нови вратимо на мјесто које му припада, тамо гдје је био прије више деценија, био препознат у Европи, и свој пут у Европу је давно зацртао. Међутим, захваљујући и власти која је радила против овог града, враћен је на маргину гдје је био некада много давно. Желимо европски Херцег Нови какав је био прије три и четири деценије, кога су туристи препознавали и долазили, и да грађанима вратимо оно што заслужују –казала је између осталог Бојанић.

Циљ изборне листе коју чини коалиција Права Црна Гора и Глас за наш Нови је просперитет Херцег Новог, казао је предсједник Праве Марко Милачић и додао да његова странка жели да буде конструктиван партнер, а не дио подјела.

-Желимо да се у читавој Црној Гори угледамо на Херцег Нови , на слободу, на то што Новљани и Новљанке нису деценијама прихватили да буду таоци једне накарадне идеологије, накарадног фалсификата и криминалног система. Оно што желим да обећам као грађанин ове земље је да ће људи на овој листи дати сваки атом снаге да допринесу овом граду – поручио је он.
Милачић је истакао да је поносан на младе који су тек ушли у политику, која није, како је казао, прљав посао, већ частан и моралан позив.

На изборној листи су: Mилан Зарић, Горан Чабаркапа ,  Др Љиљана Бојанић , Марина Вукаловић , Жељко Богдановић , Милош Спаић , Жаклина Вукчевић , Илија Бачановић,  Хаџи Лука Кривокапић , Катица Кујачић , Драгана Ногуловић ,  Гојко Матијашевић, Вучић Карабасил Ивона Коњевић,  Љиљана Беговић , Војислав Кочановић , Ђорђе Павловић ,  Бојан Благојевић Светлана Стојановић , Марко Кривокапић , Анђелина Блечић , Милка Цмиљанић, Оливера Радовић, Зоран Биговић, Марела Савић,  Боривоје Ђекић, Никола Сеферовић,  Линда Жујовић, Милица Маровић , Оливера Ђуратовић , Жељко Чепрнић , Борислав Кековић , Загорка Ратковић , Војин Миљанић и Јован Пејовић .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here