Туристичка понуда Црногорског приморја представљена у Бања Луци

Туристичке организације из Црне Горе представиле су на Тргу Крајине у Бањалуци новитете за предстојећу сезону, попут културних манифестација, понуде смјештаја, забавних садржаја, могућности за активни туризам, у приморским градовима током љета. Увођење нове авио линије Бања Лука – Тиват, која почиње са саобраћањем почетком јуна, приближиће додатно ово јако значајно и пријатељско тржиште још више Црногорском приморју.

Промоција је организована у оквиру традиционалне „Road Show“ кампање која подразумијева регион, а у организацији НТО ЦГ.

-Носилац догађаја у Бањалуци била је Туристичка организација Херцег Нови поред које су своју понуду представиле и ЛТО  Тивта, Котора, Будве и Бара. Нешто лошије вријеме није омело Бањалучане да обиђу штандове и још једном виде понуду добро познатих дестинација које их очекују овог љета на нашем приморју. За забавни дио програма била је задужена наша локална клапа Кастел Ново  (Castel Nuovo) која је својим наступом и медитеранским мелосом уприличила лијепо дружење са бројним Бањалучанима.

Догађај су испратиле највеће медијске куће у Републици Српској попут РТРС-а, БН-а, Алтернативне ТВ, као и водећи портали и штампани медији.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here