Прољеће 2023: Сервисне информације

У јужним предјелима мало до умјерено облачно са дужим сунчаним интервалима, а током поподнева локално је могућа краткотрајно киша или пљусак и грмљавина. На сјеверу умјерено до претежно облачно, повремено са слабом кишом. Вјетар мјестимично умјерен до појачан, сјеверних смјерова.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ
Све већи број летова са аеродрома Тиват. Данас је најављено 10 летова, а први је ка Паризу у 10:30. Најављена су четири лета ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Манчестеру, Риги и Лондону. Са Аеродрома Подгорица данас 19 летова.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Јутрос су у наш град стигли аутобуси из Београда, По реду вожње у 7 сати кренуо је Озлен ка Београду, 8:35 је полазак ка Федералном Сарајеву. У 9:30 и 11:10 ка Дубровнику, а у 12:10 је полазак ка Требињу. Очекују доласке из Суботице, Новог Сада и Крагујевца. Од 1. маја уведена је нова линија ка Дубровнику у 16:40, 7:50 ка Улцињу и 15:20 ка Подгорици.

ТРАЈЕКТНА ЛИНИЈА

На основу потписаног уговора од данас ће још један трајект стартовати на трајектној линији Kаменари – Лепетане, најављено је из Морског добра. Ријеч о трајекту Игало који је закупљен од Поморског саобраћаја. Kако је најављујено, до краја мјесеца ово предузеће ће имати шест трајеката, а наплата карата вјероватно ће почети у петак.

АМСЦГ
Саобраћа се по сувим коловозима. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на могуће ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови режим саобраћаја је измијењен,а возачима савјетујемо да имају стрпљења у вожњи и поштују правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима су 3 особе задобиле теже, а 11 особа лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here